• Incl. cadeauverpakking
  • Uitstekende score op Trustpilot
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Eenhoorn oorbellen

WeLoveSilver heeft een grote collectie eenhoorn sieraden met ringen, armbanden en kettingen, maar het meest populair zijn de eenhoorn oorbellen. WeLoveSilver heeft oorhangers – dat zijn een soort haakjes die je door het gaatje in je oren haalt – en oorstekers en oorringen waaraan een eenhoorn of alleen het hoofd van een eenhoorn hangt. Ze zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver. Dat betekent dat ze voor 92,5% uit puur zilver bestaan en dat er nog 7,5% van een ander materiaal bij zit. Dat moet omdat puur zilver te zacht is. Je verbuigt het zo, waardoor je eenhoorn oorbellen en andere sieraden snel vervormen en dat moet natuurlijk niet.
De eenhoorns hebben vaak gekleurde manen en hoefjes. Die kleurtjes zijn bij de eenhoorn oorbellen van epoxy. Dat is heel hard en plakt heel goed aan zilver. Er zal dus niet zomaar een stukje van de manen wegvallen bijvoorbeeld.
De eenhoorn oorbellen hebben ook allemaal een speciaal laagje dat de oorbellen extra beschermt.

Bij WeLoveSilver kun je drie eenhoorn oorbellen of andere sieraden kopen voor de prijs van twee.

Bekijk hier alle eenhoorn sieraden (meer dan 300 verschillende eenhoorn sieraden)

De eenhoorn oorbellen van WeLoveSilver

De mythische eenhoorn is echt super populair. Hij wordt ook wel unicorn genoemd, dat is het Engelse woord voor eenhoorn. De meeste mensen denken dat de eenhoorn niet echt bestaat, maar er zijn ook mensen die denken dat hij wel bestaat, of in ieder geval vroeger bestaan heeft. De oude Grieken bijvoorbeeld beschreven in een belangrijk boek een dier met een wit lijf, een paars hoofd en helderblauwe ogen. Op zijn hoofd had hij een hoorn in drie kleuren; rood, zwart en wit. Ook de Schotten dachten – of denken misschien nog steeds – dat de eenhoorn echt bestond. De eenhoorn is zelfs het nationale dier van Schotland, hij staat op hun vlag. Wat denk jij: bestaat de eenhoorn echt of bestaat hij alleen in sprookjes en andere verhalen? Bij WeLoveSilver vind je een grote collectie eenhoorn oorbellen.

Zoek je er een leuke eenhoorn armband of eenhoorn ketting bij? Kijk dan eens naar onze grote collectie eenhoorn sieraden.
Ook voor alle eenhoorn oorbellen geldt, drie halen 2 betalen.

Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen