• Incl. cadeauverpakking
 • Uitstekende score op Trustpilot
 • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Oorhangers

Showing 1–64 of 150 results

 • Zilveren oorringen, regenboogkleuren

  Oh, wat zijn dit een mooie oorringen! De felle, gevlamde kleurtjes van deze zilveren oorbellen zijn echt heel bijzonder. Je zult met deze oorringen – of oorringen, zoals ze ook genoemd worden – wel opvallen!

  11.99
 • Zilveren oorhangers, madeliefje met roze glitterhart

  Madeliefjes zijn leuk en deze met een zachtroze hart helemaal! Het roze hart van de bloemetjes is ook nog eens bezaaid met gekleurde glittertjes, dat maakt deze zilveren meisjesoorbellen helemaal af. De oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze […]

  15.99
 • Zilveren oorhangers, dolfijn met blauwe kristallen

  Wat een schitterende dieren zijn het toch, die dolfijnen. Ze zijn slim, mooi, speels, lenig en heel sociaal. Misschien ben jij wel eens in een dolfinarium geweest, dan heb je gezien hoe knap ze zijn!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, kleurige cupcake met hartje

  Deze regenboogkleurige cupcakes zien er lekker uit! Het paars hartje bovenop de cupcake maakt het helemaal af. Hiermee tover je een glimlach op ieders gezicht! De oorbellen hebben een brisure sluiting waardoor ze makkelijk in en uit het oor gaan maar niet snel verloren raken.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, eenhoorn met geel en oranje staart en roze manen

  Deze eenhoorn ziet er trots uit, vind je ook niet? Ze houdt haar voorbeen gebogen en haar hoofd houdt ze tegen haar borst gedrukt. Ze is vast trots op die mooie gekleurde haren en dat blauwe hartje op haar bil.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, hart met gekleurde kristallen

  Misschien heb je op school weleens een schilderij gemaakt met allemaal mooi gekleurde propjes crêpepapier. Daar doen deze hartjesoorhangers met gekleurde kristallen wel een beetje aan denken, vind je ook niet?

  15.99
 • Zilveren oorhangers, wit konijn met roze hartje met kristal

  Konijnen zijn leuk als huisdier, maar niet elk konijn vindt het leuk om geaaid te worden. Ze moeten meestal eerst tam gemaakt worden. Laat ze rustig wennen aan de geur van jouw hand, dat helpt!

  15.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw/paars

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze, blauw en paars

  Er was eens een eenzame eenhoorn. Niemand wilde met haar spelen omdat ze jaloers waren op haar mooie manen en staart. Toen kwam er een meisje en nam haar mee naar huis. En ze leefden nog lang en gelukkig.

  14.99
 • Zilveren oorhangers, roze rolschaats met bliksemschicht

  Vrolijke zilveren oorhangers met rolschaatsen. Deze oorbellen zijn sportief èn stoer tegelijk. Hiermee tover je al snel een glimlach op het gezicht! De oorbellen hebben een makkelijke sluiting waardoor ze makkelijk in en uit het oor gaan maar niet snel verloren raken.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, regenboog met glitterwolkjes

  Met deze oorhangers zal jij helemaal in de wolken zijn! En omdat de zon op de regendruppeltjes in de lucht én in de wolken schijnt, zie je de kleuren van de regenboog.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, eenhoornkatje in donut

  Kijk dit schattige kleine eenhoornkatje eens smikkelen van die lekkere donut. Hij moet hem wel helemaal opeten om weer vrij rond te kunnen rennen. Zou hem dat lukken, wat denk jij?

  15.99
 • Zilveren oorhangers, zwarte kat

  Heel vroeger werden in Egypte katten gehouden om ratten en muizen te vangen. De Egyptenaren vonden de katten zo belangrijk dat ze zeiden dat katten heilig waren. Ze noemden deze heilige katten ‘miw’.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, lieve koala met zwarte onyx ogen

  Aan deze zilveren oorbellen hangen lieve koalaberen. Eigenlijk zijn koala’s helemaal geen beren, maar buideldieren! Ze zijn in elk geval heel schattig. De zwarte ogen bevatten onyx. Onyx is een edelsteen die je kracht, steun en doorzettingsvermogen geeft. Een goede steen voor als je snel afgeleid of beïnvloed wordt. De oorbellen hebben een brisure sluiting en […]

  15.99
 • Zilveren oorhanger, regenboog in blauw, roze en paars met wolkjes en glitter

  Een regenboog ziet er altijd heel sprookjesachtig uit met zijn mooie, doorzichtige kleuren. Zouden de elfjes of engelen deze regenboog – mét glitters – als glijbaan gebruiken om van de ene naar de andere wolk te glijden?

  15.99
 • Zilveren oorhangers, wit hart met kristallen

  Wat een prachtige zilveren oorbellen! Het hart is voorzien van kristallen. De oorbellen passen bij iedere outfit en bij elke gelegenheid. Een sieraad dat thuishoort in de collectie van elk meisje!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, pandadonut

  Oorhangers zijn fijn om te dragen en niet moeilijk om in te doen. Er bestaan ook oorhangers zonder slotje, maar deze kun je dichtklappen, je hoeft dus niet bang te zijn dat je ze verliest.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, gekleurde vlinder

  Kijk, deze zilveren oorhangers passen bij deze ketting R10028 en bij deze ring R10029. Als je de hele set van drie sieraden bestelt, betaal je maar voor twee sieraden. Dat is een mooie deal, hè?

  15.99
 • Zilveren oorhangers, wit-zwarte veer

  Dit is misschien een veer van een ekster. Maar een kwikstaartje is ook zwart met wit en grijs. Zijn staartje gaat snel op en neer als hij voedsel zoekt, daarom heet hij kwikstaartje.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, witte kat

  Witte katten zijn erg geliefd! Deze zilveren oorbellen met handige sluiting zijn ideaal voor kinderen.

  15.99
 • Zilveren oorringen, 14 mm, regenboogkleuren

  Deze hoops hebben letterlijk alle kleuren van de regenboog. Deze vrolijke zilveren oorringen zijn leuk voor uw dochter door het leuke regenboogeffect. Maar natuurlijk ook zeer geschikt om te dragen tijdens bijvoorbeeld Pride-maand.

  12.99
 • Zilveren oorhangers, damhertje

  Wat een lieve hertjes zijn dit! Wist je dat jonge herten altijd bruin zijn en witte vlekjes hebben? Sommige herten houden die witte vlekken, maar bij de meeste verdwijnen ze als herten ouder worden. De zilveren oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed […]

  15.99
 • Zilveren oorhangers, Franse buldog

  Je kunt een Franse buldog meteen aan zijn rechtopstaande oren herkennen. Hij heeft ook een heel korte staart. Sommige mensen denken dat die is afgeknipt, maar dat is gelukkig niet zo.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, koala met kristal

  Een koala is een echt buideldier. Een buidel is een soort zakje op de buik van de koala. Daar passen de baby koala’s in. En als er geen baby in zit, kan er natuurlijk een mooie kristal in!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, vlinder met paarse en roze kristallen

  Aan deze zilveren oorhangers fladdert een mooie vlinder. De bovenste helft van de vleugels is roze en versierd met roze kristallen. De onderste helft van de vleugels is paars met paarse kristallen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, panda met roze strikje

  Deze schattige panda’s hangen aan zilveren oorhangers. De kleur is natuurlijk zwart en wit. Maar het roze strikje fleurt de boel op!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, madeliefje met blauw hart met glitter

  Zilveren bloemen aan oorhangers voor kinderen. Het hart van deze bloemen is blauw. De madeliefjes hebben ook glitters in het midden.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, koala met roze strikje

  Aan deze zilveren oorbellen hangen lieve koalaberen. Eigenlijk zijn koala’s helemaal geen beren, maar buideldieren! Ze zijn in elk geval heel schattig en de roze strikjes maken het helemaal af. De oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel […]

  15.99
 • Zilveren oorhangers, rolschaats in pastelkleuren met bliksemschicht

  Vrolijke zilveren oorhangers met rolschaatsen in prachtige pastelkleuren. Deze oorbellen zijn sportief èn stoer tegelijk. Hiermee tover je al snel een glimlach op het gezicht! De oorbellen hebben een brisure sluiting waardoor ze makkelijk in en uit het oor gaan maar niet snel verloren raken.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, regenboog met wolkje en bloem

  Deze regenboog is sprookjesachtig mooi met kleuren als roze, paars en oranje. Sprookjesdieren kunnen van de blauwe wolk zo naar de roze bloem glijden, jammer dat wij dat niet kunnen, hè?

  15.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/blauw

  Zilveren oorhangers met eenhoorn, roze en blauw

  Wat zien deze eenhoorns er super lief uit! Die kun je toch niet laten hangen? Of ja, juist wel, maar dan in jouw oren. Als je goed voor ze zorgt, zullen het heel lang je beste vriendjes zijn!

  14.99
 • Zilveren oorhangers, lieveheersbeestje

  De zilveren klassieke lieveheersbeestjes oorhangers, maar dan met een moderne twist. Deze oorbellen horen toch bij ieders sieradencollectie? De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, zeemeermin met roze glitterstaart

  Een zeemeermin, wat is dat eigenlijk? Is het een mens of is het een dier? Een slimmerik zou zeggen: een mens is ook een dier – en ja, dat klopt – dus een zeemeermin is natuurlijk een dier.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, blauwe tijger met ogen van kristal

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van schattige blauwe tijgers met kristalogen. Wat zien ze er lief uit hè? De oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, vallende ster met regenboog kleuren

  Deze oorbellen hebben een vallende ster èn regenboog kleuren, wat een leuke combinatie! Wist je dat je een wens mag doen als je een vallende ster ziet? Als je deze oorbellen kiest, dan kan je blijven wensen!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, roze softijsje met spikkels

  Wat is jouw lievelingsijs? Is dat softijs, roomijs of schepijs misschien? Ze zijn allemaal wel lekker hè? En zeker als er van die heerlijke spikkels op zitten! Dit roze softijsje heeft ook spikkels.

  15.99
 • Zilveren oorhangers met hanger, zeemeermin met blauwe staart en roze haren

  Deze prachtige zeemeermin heeft een helderblauwe staart en in haar roze haren heeft ze drie zeesterren en een blauwe schelp. Ze draagt ook oorbellen, zie je dat? Ook dat zijn oorhangers.

  15.99
 • Zilveren oorbel unicorn roze/paars

  Zilveren oorhangers, eenhoorn met paarse vleugels

  Deze eenhoorns steigeren van ongeduld. Ze willen heel graag met iemand op hun rug naar de mooiste plekjes vliegen en betoverende avonturen beleven. Zou jij dat durven? Vooruit, spring maar op hun rug!

  14.99
 • Zilveren oorhangers, tijgertje met ogen van kristal

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van schattige tijgers. De ogen glimmen want het zijn kristalogen. Wie maak jij blij met deze lieve tijgeroorbellen? De oorbellen hebben een brisure sluiting. Deze sluiting is perfect voor jonge kinderen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, koala met glitters en gekleurde unicorn hoorn

  Deze oorhangers hebben allerlei leuke details. In de eerste plaats zie je natuurlijk een schattige koala. Die koala heeft allemaal blauwe en groene glittertjes op zijn vacht en tot slot heeft hij een gekleurde hoorn op zijn kop.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, aapje met banaan

  Aan deze zilveren oorbellen hangt een aapje met een banaan! In het wild eten apen eigenlijk helemaal geen bananen. In de dierentuin krijgen apen een banaan soms als snack. Doordat er veel suikers zitten in bananen, mogen de apen namelijk niet zo vaak bananen eten. De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor […]

  15.99
 • Zilveren oorhangers, witte eenhoorn met regenboog manen en staart

  Wat een lieve fleurige eenhoorns hanger er aan deze oorbellen! De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen!

  15.99
 • Zilveren oorringen, 18 mm, blauw, paars, roze

  Dit zijn nog eens kleurrijke hoops! Deze zilveren oorringen hebben een gradiënt kleurverloop. Het blauw loopt over in het paars, wat daarna naar roze gaat. Lekker vrolijk, deze kinderoorbellen! Al kun je ze natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen.

  13.99
 • Zilveren oorhangers, blauw hartje met kristallen

  Lieve hartjes aan zilveren oorhangers. Niet in het standaard roze, maar lekker fel blauw. De kinderoorbellen zijn gevuld met kristallen, dus ze glimmen ook nog leuk.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, bruin hertje

  Wat een schattige hertjes hangen er aan deze zilveren oorbellen! Wist je dat herten wel 25 jaar oud kunnen worden? Deze oorbellen gaan vast ook heel lang mee! De zilveren oorhangers hebben een brisure sluiting. Deze sluiting is perfect voor jonge kinderen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, lila alpaca

  Alpaca’s lijken op lama’s, maar ze zijn kleiner én liever dan lama’s. De wol van een alpaca is heel lekker zacht en warm: wel tien keer warmer dan de wol van een schaap!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, hondje met roze halsband met kristallen

  Wat een schattig hondje is dit! Het is vast een vrouwtjeshond met die roze halsband. Zij heeft lange zwarte hangoren en een zwarte staart en voor de rest is ze helemaal wit. Hoe zou jij haar noemen?

  15.99
 • Zilveren oorhangers, zeemeermin met paarse glitterstaart

  Wat een schoonheid, deze paarse zeemeermin! Leuke zilveren kinderoorbellen met mermaids. En de beauty’s aan deze oorhangers hebben ook nog een sprankelende staart van glitters!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, roze konijn met wit hartje met kristal

  Wat zijn ze leuk hè, deze roze konijntjes. Het witte hartje op hun vacht zegt het al: ze zijn bijzonder lief! En de kristal in het hartje zegt dat ze ook nog eens heel speciaal zijn!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, bruine teckel

  Aan deze zilveren oorbellen hangen teckels! Deze hondjes zijn lief en eigenwijs tegelijk. De oorbellen hebben een ideale sluiting en zijn daardoor zeer gemakkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen. En dat is maar goed ook, want deze aandoenlijke hondjes wil je toch bij je […]

  15.99
 • Zilveren oorhangers, panda-ijsje

  Hoe zouden ze zulke mooie ijsjes toch maken? Of zou de panda een speelgoedje zijn dat de ijsjesverkoper boven op de bolletjes ijs zet? Het ziet er in ieder geval prachtig uit!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, konijn met kristalogen en wortel

  Aan deze zilveren oorbellen hangt een lief konijntje met kristalogen! Wist je dat konijnen gezelschapsdieren zijn en dus niet graag alleen zijn? Gelukkig zijn deze konijntjes met z’n tweeën en zijn ze ook nog eens voorzien van een heerlijke wortel. De zilveren oorhangers hebben een fijne sluiting: een brisure sluiting. Deze sluiting is perfect voor […]

  15.99
 • Zilveren oorhangers met hanger, roze zwaan met kroontje

  Als een mannetjeszwaan een vrouwtje gevonden heeft, blijven ze de rest van hun leven bij elkaar. Maar als een van de twee doodgaat, gaat de ander toch wel weer op zoek naar een nieuwe partner.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, dansende eenhoorn

  Deze zilveren oorhangers met eenhoorns zijn extra leuk: de eenhoorns zijn namelijk omgetoverd in ballerina’s! De oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, flamingo met zwemband en hartjes zonnebril

  Wat een vrolijke oorbellen! Hier krijg je toch een vakantiegevoel van? De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen!

  15.99
 • Zilveren oorringen, 18 mm, fel roze

  Deze zilveren oorringen zijn fel roze van kleur. De droom van menig meisje. De hoops hebben een doorsnede van 18 mm.

  13.99
 • Zilveren oorhangers, alpaca unicorn met regenboog zadel

  Aan deze oorbellen hangen alpaca’s! Alpaca’s zijn een van de populairste dieren van het moment. Deze hebben regenboog accenten, wat ze extra vrolijk maakt! De oorbellen sluiten heel gemakkelijk door de brisure sluiting. Deze sluiting is perfect voor jonge kinderen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, hondenkop met zonnebril

  Wat vind je van deze grappige Franse buldog? Leuk is die hè? Omdat deze oorhangers zilver zijn met zwart passen ze bij alle kleren die je hebt, dus je kunt ze lekker vaak dragen.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, regenboog met eenhoorn met kristalogen

  Heel zoet, deze zilveren oorhangers. Naast unicorns zien we namelijk ook regenbogen en roze wolkjes. De ogen van de eenhoorns zijn van roze kristal. Echt magisch!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, roze alpaca met ogen van kristal

  Wat een vrolijke oorbellen! Het zijn zilveren oorhangers met een alpaca. De kristallen ogen maken het helemaal af! Alpaca’s lijken op lama’s, maar ze zijn kleiner én liever dan lama’s. De oorbellen zijn voorzien van een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen […]

  15.99
 • Zilveren oorhangers, vrolijke panda met paarse voetjes

  Wat een schattige panda’s zijn dit! Ze kijken een beetje verbaasd alsof ze zich afvragen waarom ze zomaar in de lucht hangen en niet bij een lief meisje aan de oren. Ga jij ze bestellen?

  15.99
 • Zilveren oorhangers met hanger, zwarte kattenkop met glitterkroon

  Wie hebben we hier? Jazeker, dat zie je goed, dit zijn de Koninklijke Kattenkoppen. Zwart als de nacht zijn ze, ze houden hun ogen geloken en op hun fraaie kopjes prijkt een parelen kroon.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, husky kop met zwarte onyx ogen

  Wat een lieve husky’s! Hoewel husky’s een van de weinige hondensoorten zijn die helderblauwe ogen hebben, hebben deze husky’s zwarte onyx ogen. Onyx is een edelsteen die je kracht, steun en doorzettingsvermogen geeft. Een goede steen voor als je snel afgeleid of beïnvloed wordt. Al met al een prachtig geschenk!

  15.99
 • Zilveren oorhangers, eenhoorn kat met kristalogen op opblaasbare flamingo

  Als je een meisje de oorbellen van haar dromen zou laten beschrijven, zou je best eens op deze bonte combinatie uit kunnen komen. Aan deze zilveren oorhangers hangt namelijk een unicorn-katje in regenboogkleuren. Met ogen van kristal. Oja, en de eenhoorn zit dan ook nog op een roze opblaas flamingo! Mét kroon.

  15.99
 • Zilveren oorhangers, blauw draakje met roze vleugels

  Deze zilveren oorhangers zijn voorzien van een vriendelijke draakje met prachtige roze vleugels! De oorbellen hebben een brisure sluiting en daardoor zijn ze makkelijk in en uit te doen. Bovendien blijven ze goed zitten, waardoor kinderen ze niet snel verliezen! Welk lief draakje heeft deze prachtige oorbellen verdiend?

  15.99
Winkelwagen
0
3 halen 2 betalen